PELKÄÄTKÖ?

Pelkäätkö sinä noitia? Tai jotain ihan muuta, kuten töiden loppumista, hämähäkkejä, kurpitsoita? Tai loppuunpalamista, yksinjäämistä, ulkopuolisuutta? Vai vaivaako sinua epäonnistumisen pelko? Ehkä kaikki uusi ja tuntematon pelottaa sinua?

Juvan Lukioteatterin Pelkäätkö?-näytelmä on ideoitu Roald Dahlin Kuka Pelkää Noitia -kirjan pohjalta ja se on käsikirjoitettu yhdessä näyttelijöiden ja ohjaajan kanssa. Alkuperäisestä ideasta tallella ovat tuhoa kylvävät noidat, mutta Pelkäätkö? –näytelmässä kohteena ovat elämänsuuntaansa etsivät, syrjäytyneet nuoret. Ilmainen hotelliloma kaikilla mausteilla houkuttaisi kenties ketä vain, mutta valitettavasti hintana on noitien taikajuoman seuraukset. Viekö pelko voiton vai voiko sitä vastaan taistella?

Pelkäätkö?–näytelmä yhdistää luontevasti fantasiaa, musiikkiteatteria ja improvisaatiota. Näyttelijöiden omaa pelkokerrointa testataankin näytelmässä kohtauksessa, jossa nuoret improvisoivat yleisön edessä, yleisön ideoiden pohjalta. Teoksen musiikit on sävelletty näytelmää varten ja lavalla nähdään näyttelijöiden ja bändin lisäksi suuri joukko tanssijoita.

NOIDAT JA NUORET
NOIDAT JA NUORET

Lukioteatterin ensi-ilta perjantaina 16.01.2015!